Oldtimer dag

Oldtimer dag

DALFSEN- Stichting Damovo Dalfsen zoekt wederom Oldtimer tractoren. De stichting organiseert jaarlijks de DAMOVO-feesten rondom Hemelvaart in Dalfsen. Elk jaar wordt er door het bestuur weer een wervelend en zeer afwisselend programma van 4 dagen lang in elkaar gedraaid, met o.a. markten, kermis, live muziek etc. Vorig jaar werd het programma zelfs uitgebreid met een oldtimer tractor show. Vele prachtig gerestaureerde tractoren en machines waren te bewonderen bij het gemeentehuis van Dalfsen. Dit jaar roept de organisatie opnieuw bezitters van tractoren, stationaire motoren en kleine machines op om zich op te geven voor de show, die dit keer wordt uitgebreid met een toertocht van ca 20 Km door de prachtige omgeving van Dalfsen.
Maar er is meer… want de immer ambitieuze organisatie wil dit jaar ook graag in contact komen met bezitters van oldtimer auto’s. Bent u de trotse bezitter van een automobiel of oldtimer auto met bouwjaar tot ca 1975, en wil die graag tentoonstellen aan anderen, neem dan contact op met de organisatie. Ook voor de auto’s wordt een toertocht van ca 70 Km door Dalfsen en het mooie Vechtdal uitgezet. We hopen op mooi weer zodat de kap eraf kan of de raampjes open kunnen.
De auto- en tractor oldtimer show is op zaterdag 16 mei 2015 van ca 11:30 uur tot ca 16:30u. Opstellen gebeurt vanaf 9:30 uur. Deelname is uiteraard geheel gratis. Er wordt per voertuig 1 lunchpakket en 1 koffie/thee bon verstrekt. Na afloop krijgen de deelnemers een herinneringsschild mee. Dus: bent u in het trotse bezit van een auto met bouwjaar tot ca 1975, een oude tractor, stationaire motor of landbouwmachine van minimaal 35 jaar oud en wilt u die op zaterdag 31 mei graag tentoonstellen? Neem dan contact op met de stichting DAMOVO via een E-mail naar info@damovodalfsen.nl.
Vermeld er dan even bij wat voor soort voertuig, merk, bouwjaar. Opgave kan tot 8 mei 2015. Meer info is ook te vinden op www.damovodalfsen.nl

Artikel delen: