Start seizoen ASC Gym&Dance en nieuw lesaanbod - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Start seizoen ASC Gym&Dance en nieuw lesaanbod

DALFSEN – Het is nog volop zomer en we genieten van de vakantie.
Dat is de tijd om na te denken over je sportieve activiteiten voor na de zomervakantie.
Het Gym&Dance seizoen 2015/2016 van ASC Gym&Dance start in de week van 24 augustus

Onze vereniging heeft een heel uitgebreid lesaanbod met voor elk wat wils. Voor de allerjongste leden is er Ouder-en kindgym waarbij u samen met uw kind werkt aan de motorische ontwikkeling van uw kind op een speelse manier.
Vanaf de basisschool leeftijd kun je gymen, acro en dansen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd.
Ben je van de basisschool af en nog lang niet uitgegymt en gedanst, dan hebben we voor jou Varianetics, Zumba, Jazzdance, De Springroep en Recreatiegym 13+.
Kijk voor het complete lesaanbod, groepsindeling en locaties op onze website www.ascgymendance.nl. Onder het kopje ‘ledeninfo’ vind je het lesrooster.

De Recreatiegym 13 + is nieuw dit seizoen. Heb je ooit al eens ge-gymt of geturnd, en lijkt het je leuk om dit weer op te pakken? Heb je nog nooit ge-gymt, maar wil je het graag proberen? Kom dan kijken en meedoen bij deze nieuwe groep. Niets moet, alles mag!
De les wordt gegeven op dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Trefkoele+ door Ilka Sprong.

Voor sporters met een beperking hebben wij G-gym en Dance for Specials. De leiding van deze groepen heeft veel ervaring met deze doelgroep.

We hebben lessen in Dalfsen, maar ook in Hoonhorst en Oudleusen.
In Hoonhorst start dit seizoen de nieuwe groep ‘Ready4Dance’. Deze groep is tot stand gekomen met behulp van enthousiaste Hoonhorster ouders die graag meer sportactiviteiten in Hoonhorst willen. Daar dragen wij natuurlijk graag aan bij.

Kom gerust eens kijken en meedoen bij onze lessen. Bij alle lessen (met uitzondering van de Selectiegroepen turnen en de Talentklassen dance) mag je 3 keer mee doen en dan beslis je of je lid wilt worden van onze vereniging.
Elk nieuw lid ontvangt na inschrijving een ASC club shirt.
Meld je je binnen een maand na de start van het seizoen aan als nieuw lid van ASC Gym&Dance, dan krijg je als welkomstcadeau ook nog een ASC bidon.
Voor informatie en overige vragen, kunt u via de website onder het kopje ‘contact’ uw vraag stellen aan de contactpersoon gym en aan de contactpersoon dance.

We zien jullie/u graag bij onze lessen.

Foto 1
Artikel delen: