Zoektocht naar ondernemend succes in de regio Zwolle

DALFSEN – Op 9 december 2015 is de 11e editie van de Verkiezing voor de Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle. Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden.
De ondernemer die het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen wint de prijs. De verkiezing is een initiatief van MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Aanmelden
Iedereen kan vanaf heden tot 1 oktober 2015 ondernemers aandragen of zichzelf als ondernemer aanmelden via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. Nieuw dit jaar is dat iedereen ook zichzelf kan aanmelden. De jury hoopt op zoveel mogelijk aanmeldingen om uiteindelijk een weloverwogen keuzes te kunnen maken voor de ondernemersprijzen van de regio Zwolle.

Jury
De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit de voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, VNO-NCW Regio Zwolle voorzitter Jur Zandbergen, Rabobank IJsseldelta directeur Klaas Feenstra, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman, Yvo Hütte van Safety Group en Regiomanager VNO-NCW Midden Auke Oosterhoff.

Oproep
Bent u (of kent u) een ondernemer die met passie onderneemt, innoveert, regionaal betrokken, onderscheidend is en een bedrijf heeft opgebouwd dat een voorbeeld is voor collega-ondernemers? Een bedrijf dat wat u betreft zich de Ondernemer of Starter van het jaar 2015 zou mogen noemen? Aanmelden kan tot 1 oktober 2015 via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl

Winnaars 2014
Vorig jaar wonnen Robert Kosse van het in Gramsbergen gevestigde Move4Mobile en Peter Overbeek van Eshuis uit Dalfsen de awards voor Starter en Ondernemer van het jaar 2014 van de Regio Zwolle. Move4mobile was in 2013 starter van het jaar in de regio Hardenberg en wist al een plek te bemachtigen in de MKB innovatie top 100. Move4mobile is gespecialiseerd in het leveren van mobiele oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de klant en consument, zoals de Findr app en de EasyBlue inhoudsmeter app van Primagaz, waarmee de inhoud van een gasfles kan worden gemeten.

De verpakkings- en etikettendrukker Eshuis heeft de prijs gewonnen omdat dit bedrijf een voorloper binnen de sector is qua snelheid, flexibele oplages en technologie. Volgens Eshuis is sustainability not a vision, it is a responsibility. Het bedrijf wist de regie van het grootste digitale drukproject, waar 18 drukkers bij betrokken zijn, te verwerven: de coca cola campagne ‘ share a coke’. Het project is nu wereldwijd uitgerold, alles is gebaseerd op de Eshuis aanpak.

Artikel delen: