Adventure racers uit Dalfsen, klaar voor naseizoen

Adventure racers uit Dalfsen, klaar voor naseizoen

Adventure racen, een nog vrij onbekend begrip in de regio. Na een zeer goed voorjaar en een relatief rustige zomer staan er nog twee adventure racesop het programma van Noor Veuger en Wouter Bos. Aankomend weekend wacht een pittige wedstrijd over 8 uur in Noord Brabant.
Eindhoven dient als uitvalsbasis voor deze één na laatste uitdaging dit jaar. Samen met 30 andere teams in verschillende klassen wordt gestreden om de eer. De onderdelen hardlopen, mountainbiken en kanoën worden afwisselend aangeboden in verschillende afstanden. Naast het voortvarend en vlot afwerken van deze onderdelen komt het vooral ook aan op doortastend oriënteren en de juiste keuzes maken. Tussendoor doen Special Tasks een beroep op het doorzettingsvermogen, behendigheid en inzicht.

Voor november staat daarna de laatste wedstrijd op het programma in Drenthe maar voor 2016 is de adventure race kalender reeds in de maak. Vooruit kijkend naar dat seizoen zou het mooi zijn om meer mensen uit Dalfsen kennis te laten maken met deze mooie sport.

Ben je lekker sportief en toe aan een nieuwe uitdaging, sport je graag buiten in de natuur, mountainbike je wel eens en loop je wel eens een 10EM of een halve marathon. Laat je dan vooral eens verassen. Adventure racen kan op heel veel niveaus!
Om de eerste interesse te peilen kun je een mail sturen naar wouter2766@gmail.com. Bij voldoende mensen is het de bedoeling een informatie uurtje te houden om alle ins en outs te delen en je misschien enthousiast te maken.

Artikel delen: