Jonge zorgvrijwilligers aan de slag - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Jonge zorgvrijwilligers aan de slag

DALFSEN – De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg (SVT Ov.) is op zoek naar jonge mensen met een groot hart die open staan voor de kwetsbare medemens. Zo zijn we opzoek naar jonge zorgvrijwilligers die het leuk vinden om jongeren met een verstandelijke beperking te begeleiden bij het sporten. Ook zijn we op zoek naar jonge zorgvrijwilligers die ontspannende activiteiten willen ondernemen met kinderen met autisme zodat de ouders even tijd hebben voor zichzelf, de andere kinderen of elkaar.
Wil jij tijd vrij maken voor een ander om hem of haar een fijn moment in de week te bezorgen?
Als zorgvrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden en word je begeleid door een zorgcoördinator. Er wordt zorgvuldig gekeken dat je in een situatie wordt geplaatst die bij jou past. Vrijwilligerswerk is; een medemens helpen, leuk voor jezelf en staat goed op je cv!
Woon je in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand of Wierden en heb je interesse neem dan contact op met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, Constantijnstraat 32A, Nijverdal Tel.: 0548 – 638 830 info@vrijwilligethuiszorg.nl
De Vrijwillige Thuiszorg heeft naast deze zorgvragen ook nog andere leuke, inspirerende en uitdagende zorgvragen, kijk eens op de website:www.vrijwilligethuiszorg.nl.

Foto 1
Artikel delen: