Dalfsen verspeelt twee dure punten

DALFSEN – Dalfsen verspeelt twee dure punten tegen Fc RDC uit Deventer. Gezien de hele wedstrijd was Dalfsen de favoriet voor de overwinning, hetgeen in de 4e minuut van de wedstrijd al op het scorebord werd gezet door Sjoerd Klarenbeek. Hij maakte in de beginfase de 0-1 voor Dalfsen. De tweede treffer hing in de lucht, kans op kans, maar de keeper van Fc RDC hield de ruststand op 0-1.
Na rust het zelfde spelbeeld met af en toe aanvallende momenten van Fc RDC, maar echter zonder succes. De achterhoede van Dalfsen hield prima stand.
De monsterscore bleef echter wel uit, gezien de legio kansen en in de slotfase viel de 0-2 pas voor Dalfsen op naam van Daan van der Vegt, in de 86 minuut van de wedstrijd. In dezelfde minuut viel geheel onverwachts de aansluiting1-2 op naam van Sofia Uk. De wedstrijd leek gespeeld, maar na een lange trap in de zestien werd de eindstand bepaald op 2-2. Hiermee verspeelde Dalfsen twee belangrijke en dure punten, geheel tegen de verhouding in.
Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen Holten, aanvang 14.00 uur.