Aanvang werkzaamheden Kerkstraat Lemelerveld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Aanvang werkzaamheden Kerkstraat Lemelerveld

LEMELERVELD – Zoals we eerder al aangaven beginnen we Donderdagmorgen 15 oktober met werkzaamheden aan de Kerkstraat. Het asfalt wordt eruit gefreesd vanaf Kerkstraat 11/12 tot bij kruising van de Vilstersestraat. Dit kruispunt blijft intact.

Er is dan geen verkeer meer mogelijk vanaf de Kerkstraat 12 tot Kerkstraat 4 en via de kruising met de MR Gorisstraat. Hiervoor zal het verkeer worden omgeleid. Ook zullen er enkele verkeersmaatregelen worden getroffen. Het vrachtverkeer en landbouwverkeer zal worden omgeleid.
Dit verkeer wordt vanaf Lemele bij de Heideparkbrug omgeleid via de Ommerweg – Dalmsholterweg- Vilstersestraat. En vanaf de Kanaaldijk via de Vilstersestraat-Langsweg- Ommerweg.

Als bijhorende verkeersmaatregel is het voor Landbouwverkeer verboden gebruik te maken van de Blikman Kikkertweg vanaf de Heideparkweg naar het dorp. Dit geld uiteraard ook voor de Brugstraat.

Het overige, plaatselijke, verkeer op de Kerkstraat wordt ter plaatse van de Ds. Keerstraat omgeleid via de Waterinkweg – Vilstersestraat. En vice versa.
zie de omleidingstekening

Om de fietsers (schoolkinderen) en overstekende voetgangers goed te begeleiden, met name ter plaatse van de mr. Gorisstraat, zal onze buurtbutler zich hiervoor inzetten.

Op de volgende tekening kunt u zien waar we precies op het Kroonplein aan het werk zijn en hoe u op het werk makkelijk de winkels kunt bereiken.

Foto's 2
Aanvang werkzaamheden Kerkstraat Lemelerveld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: