Sallandse wandelvierdaagse - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Sallandse wandelvierdaagse

SALLAND – De Sallandse wandelvierdaagse startpunt Raalte gaat volgende week weer van start. Deze is van 20 t/m 23 oktober. Weet je niet wat je kunt doen met de kinderen in de herfstvakantie: loop dan de Kids route! 8 km.

Wandelen in Salland wat een feest! Routes van ongekende schoonheid en variatie. Zij voeren over eeuwenoude landgoederen, langs fraaie bos- en schouwpaden met mooie doorkijkjes richting havezaten. Alle aspecten van het Sallandse landschap komen in beeld: het rivierenlandschap van de IJssel en de heide van de Sallandse Heuvelrug, met elkaar verbonden door de coulissen van het Sallandse platteland.
De organisatie is flexibel. Wie niet in de gelegenheid is zich 4 dagen vrij te maken wordt de mogelijkheid geboden drie, twee of zelfs één dag te wandelen.
Het kids programma heeft het thema Oostenrijk. Kinderen t/m 14 jaar kunnen met hun begeleiders hieraan deelnemen. Zij wandelen dagelijks een andere route van 8 km, met daaromheen een aantrekkelijk programma met creatieve en ludieke activiteiten. Ook voor de kids is het een echte vierdaagse met de officiële medaille.

Artikel delen: