Stef Grolleman pakt prima punt

DALFSEN – Jeugdige Stef Grolleman pakt prima punt voor sv Dalfsen tegen vv Holten. De wedstrijd werd begonnen op het kunstgras vanwege de vele regenbuien met twee ballensponsoren te weten; Buwie glas-en schildersbedrijf uit Raalte en Party En Verhuur.nl uit Dalfsen.
S.v.Dalfsen begon goed tegen Holten in het eerste bedrijf. En al gauw waren er enkele mooie mogelijkheden en was de jarige Fernandez Pruik op zijn verjaardag de maker van het eerste doelpunt in deze wedstrijd. In de 38e minuut van de wedstrijd gaf hij de keeper van Holten Merijn Bekkermans het nakijken (1-0) met een prima genomen vrije trap. Maar enkele minuten later was ook Holten trefzeker en maakte Daan Wissink de 1-1 in de 44 minuut net voor rust.

 
Na rust ging het spel over en weer en maakte Bas Tuitert de 1-2 in de 59e minuut van de wedstrijd. Holten was deze week weer compleet en dat was in het veld en in het spel met de lange spelers goed te zien. Op de valreep in de 89e minuut maakte de jeugdige Stef Grolleman de 2-2. Hiermee heeft Dalfsen de koppositie weer overgenomen van sv Zwolle. USV heeft de punten binnen de Gemeente Dalfsen weten te houden door met 1-0 te winnen van sv Zwolle. Volgende week is Dalfsen vrij, 1 november speelt Dalfsen uit tegen Broekland, aanvang 14.00 uur.

Artikel delen: