Veilloos, krijgt een vervolg

VECHTDAL – Na een succesvol evenement in 2014, met bijna 150 bezoekers en een opbrengst van €5.725,- een zeer geslaagd evenement. De gehele opbrengsten kwamen ten goede van de Wensstichting ’t Vechtdal, onderdeel van de Junior Kamer ’ t Vechtdal.

Op 27 november 2015 komt er een vervolg, Veilloos ‘Van Talent tot Topevenement’. Gastvrouw en -heer van de avond zijn Marian & Jan Schuttert van Handelshuis Schuttert. Marian & Jan vertellen het succesverhaal achter het door de familie Schuttert georganiseerde CSI3* Ommen. De locatie is de Driehoekhoeve; dus het is tevens een uniek moment om een kijkje te nemen in stallen van topruiters Hendrik-Jan en Frank Schuttert.

Hoofdsponsor advocaat Judith Veldhuis-Lampe is erg blij met een vervolg van het evenement. Als één van de initiatiefnemers van de Wensstichting en erelid van de Junior Kamer: “Het is goed om te zien, dat een nieuwe generatie Kamerleden het werk voor de Wensstichting voortzet. Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk. Door samenwerking binnen het Vechtdal blijft het een aantrekkelijk en levendig gebied. Ook dit jaar heeft Veilloos een topspreker weten te vinden, Marian & Jan kunnen aan het eind van het jaar de gasten inspiratie geven voor een succesvol 2016”.

Veilloos 2015, ‘Van Talent tot Topevenement’ wordt georganiseerd op vrijdag 27 november. Locatie zijn de stallen van de familie Schuttert. Vanaf 18.00 zal er een borrel zijn, inclusief eten. Vanaf 20.00 begint het informele gedeelte. De avond zal worden afgesloten met een veiling t.b.v. de Wensstichting.

De organisatie is in volle voorbereiding, meer informatie over het evenement volgt in de loop van de tijd. Houd voor meer nieuws het evenement op Facebook in de gaten.

Aanmelden, is noodzakelijk en kan via http://www.jci-vechtdal.nl/veilloos

De Wensstichting
De Wenstichting is actief in de regio Vechtdal, om voor organisaties en personen maatschappelijk verantwoorde projecten te verwezenlijken. Jaarlijks worden één of meerdere projecten door de Wensstichting gekozen en gesteund. Wensen kunnen alleen van materiële aard zijn. De Wensstichting zorgt voor de aanschaf en overhandiging van het object. Voorbeelden van wensen zijn: een nieuw speeltoestel voor een kinderopvang, een nieuw ingerichte koffiekamer in een bejaarden zorgcentrum of een website voor een lokale maatschappelijk actieve organisatie. Kijk voor meer informatie op www.wensstichting.nl

 

Artikel delen: