55 jaar getrouwd - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

55 jaar getrouwd

FRIESLAND – DALFSEN – Vanuit Friesland lees ik als oud dorpsgenoot jullie site. Daar zie ik dan vaak jubilea in staan. Ook jarigen die 50 worden komen voorbij.

Nu zijn onze ouders maandag 26 oktober 55 jaar getrouwd en we zouden het mooi vinden als zij in het zonnetje worden gezet met een foto op de site. Zij zijn ook trouwe bezoekers van de site. Ze zullen verrast zijn.

Herman Krisman en Fia Bosch zijn op 26 oktober 1960 in het huwelijk getreden. Wonende de eerst jaren van hun huwelijk in de Prinsenstraat naast Cambier. Verhuisden daarna naar de Koestraat alwaar ze nog steeds wonen. Kregen 4 kinderen, 8 kleinkinderen en zijn gezegend met 3 achterkleinkinderen.
Vorig jaar is ons vader 80 jaar geworden en onze moeder dit jaar.
De jaren gaan tellen maar ze zijn voor hun leeftijd nog aardig kwiek. Heel jong zijn beiden begonnen met werken, hebben vele beroepen beoefend en bijna heel Dalfsen kent het echtpaar Krisman van de bediening bij van Geenhuizen ( bruiloften en partijen)  Nog steeds is onze vader daar veel te vinden maar nu is het het Hof van Dalfsen geworden. Deze foto straalt veel uit en is gemaakt bij het feest ter gelegenheid van ons moeders 80ste verjaardag.

Voor wie een kaartje wil sturen:
Fam. Krisman – Bosch
Koestraat 58
Dalfsen.

Ik,  een dochter stuur dit in.

Artikel delen: