Nieuwleusen bedankt - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Nieuwleusen bedankt

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Vriendenactie Nieuwleusen voor Hospice ‘t Huis de Pastorie in Dalfsen. “Wat een ongelooflijk prachtige opbrengst! Zoveel steun voor het hospice, hartverwarmend, we zijn er stil van”, zo klonk het vele malen op woensdagavond 4 november in het Agnietencollege in Nieuwleusen. De grote groep vrijwilligers kwam persoonlijk de opgehaalde enveloppen inleveren van de 130 straten waar zij op pad zijn geweest voor ’t Huis de Pastorie.
Een opbrengst die het werk van het hospice geweldig steunt: 866 nieuwe vrienden erbij die met elkaar per jaar € 16.760,- bij elkaar brengen. Hiernaast ook nog bijna € 2.300,- aan contanten en eenmalige betalingen in 2016. Dit is de laatste stand, er komen nog steeds iedere dag bijdrages bij. “Alle, alle giften zijn welkom. Natuurlijk is steun over meerdere jaren van groot belang, maar we zijn blij met alles. Ook met het contant geld in de enveloppe of een eenmalige machtiging: met elkaar houden we het hospice zo draaiende. Geweldig veur mekare dit, wat mooi dat dit hier kan in Neiluus’n “zegt een blije penningmeester van de stichting Vrienden van het hospice.
Hendrien Zieleman, Gert Westerhof, Tineke Meijerink, Gerda Bruggeman, Petra Massier, Marianne Develing, Jaap Hadders en Henri Sikkens hebben met elkaar de schouders onze deze actie gezet. Samen met het bestuur van de Vrienden van het hospice bedanken zij alle Nieuwleusenaren die op wat voor manier dan ook een steentje hebben bijdragen van harte! De gevers van wie naam en adres bekend zijn ontvangen de nieuwsbrieven van het hospice met de informatie over de ontwikkelingen binnen het hospice. Ieder een is ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in het hospice, dit kan op de open dagen maar ook gewoon even bellen voor een afspraak.
Mocht iemand alsnog een bijdrage willen leveren dan kan dat uiteraard altijd. Informatie hierover kan worden aangevraagd bij Herma Schutte via schutte.herma@gmail.com (aanmelden voor nieuwsbrief kan ook hier) of 06 39803105.

Ook het inleveren van de enveloppen kan gewoon doorgaan. Op vele manieren: bij de apotheek, Bloemisterij Stegerman, Petra Haar en Mode, via bovenstaand emailadres of per post naar het hospice.

Nogmaals: Nieuwleusen bedankt!! De foto en de tekst zijn aangeleverd door Dorothé Brinkman.

Artikel delen: