Jopie in Naarden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Jopie in Naarden

OOSTERDALFSEN – NAARDEN – De bus van Jopie’s Groene Wereld stond afgelopen tijd vaak helemaal in Naarden. Naarden? Zover mag Jopie toch helemaal niet van huus? Jan Willem Schuld de oud eigenaar van het voormalige Restaurant Pien  aan het Kerkplein in Dalfsen, is sinds 2011 eigenaar van Arsenaal Restaurants in Naarden Vesting op het Jan des Bouvries complex aldaar.
Om de gasten van het restaurant heerlijk buiten te kunnen laten zitten wou Jan Willem een tuin voor zijn restaurant hebben en als oud Dalfsenaar vraag je dan een oud bekende. Jopie dus en na een offerte werd hem de eer gegund, iets moois te maken van het binnenplein in de vml kazerne waar het Arsenaal Restaurant gevestigd is .
Met een groene trui en op de klompen aan heeft Jopie, met zijn personeel, iets prachtig groens op het terrein geschapen. Zowel binnen als buiten kunnen nu de gasten van Jan Willem genieten van het uitzicht op een groene oase in het betonnen Westen.

Naarden Vesting en Muiderberg ( met unieke spoorbrug ) google dat maar eens. 104 km vanaf Dalfsen, uurtje rijden slechts, via de polder en Almere. Zeker het kijken waard en u ziet waar Jan Willem nu zijn gasten laat genieten van heerlijks en gastvrijheid. Dus dagje uit? Arsenaal Restaurants in Naarden Vesting.

Groet Joop Bekedam

P.S. ook oud Dalfsenaar Laurens Sibelt is werkzaam bij Jan Willem in Naarden Vesting.

Foto's 3
Jopie in Naarden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Jopie in Naarden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: