Oosterbroek autorestauratie wordt Oosterbroek Classics. - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Oosterbroek autorestauratie wordt Oosterbroek Classics.

NIEUWLEUSEN – Oosterbroek autorestauratie wordt Oosterbroek Classics. Per 1 januari 2016 wijzigt Henk-Aart Oosterbroek te Nieuwleusen zijn bedrijfsnaam van Oosterbroek autorestauratie naar Oosterbroek Classics. Daarmee vindt een koerswijziging plaats en komt het accent van de bedrijfsactiviteiten te liggen op de verkoop van unieke klassieke auto’s.

De start van Oosterbroek Classics wordt gevierd met een Open Huis op zaterdag 2 Januari 2016 van 14.00 uur-17.00 uur aan de Grift 19 te Nieuwleusen.

Passie voor klassieke auto’s is de drijfveer voor Henk-Aart Oosterbroek. Als jongeman begon hij al met het restaureren van klassieke auto’s . Na een carrière in de autoindustrie begon hij in 2000 met zijn eigen bedrijf. Vanaf 2005 is het bedrijf gevestigd aan de Grift 19 te Nieuwleusen. In eerste instantie lag de nadruk op de restauratie van klassieke auto’s , maar in de afgelopen jaren merkte Oosterbroek dat er meer vraag komt naar unieke auto’s in perfecte staat. Dit heeft een verschuiving naar de verkoop van unieke klassiekers tot gevolg.

De collectie van Oosterbroek Classics bestaat uit auto’s van verschillende merken. Maar de nadruk ligt op Porsche, Ford

Foto's 2
Oosterbroek autorestauratie wordt Oosterbroek Classics. - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: