Hands-Up Eindejaarstoernooi 2015 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Hands-Up Eindejaarstoernooi 2015

DALFSEN – Maandag 28 december 2015 heeft de recreatieve volleybalvereniging Hands-Up uit Dalfsen haar jaarlijkse eindejaarstoernooi gehouden. Plaats van handeling was de traditiegetrouw de Trefkoele+. Hier traden in totaal 21 teams aan voor de sportieve strijd.
Een kwartiertje later dan gepland werd om 19.30 het startschot gegeven. Hierna barstte de fanatieke strijd in 4 poules los.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, kon de stand worden opgemaakt en dat leverde 4 winnaars op. In poule A was “Wein, Weib & Gesang” de sterkste. In de B-poule was dat het team met de klinkende naam “de Boksies”. Zij mogen volgend jaar hun kunsten vertonen in de sterke A-poule. Winnaar van de C-poule zijn de mannen en vrouwen van “Van Alles Wat” geworden. Daarmee verzekeren zij zich voor volgend jaar een plek in de B-poule. En in poule D was het team “FC Bal Tegen Dak” de sterkste en ging er met de wisselbeker vandoor.

Naast een beker kreeg elke poulewinnaar ook een grote schaal met bitterballen die gretig in ontvangst werd genomen. Dit krachtvoer viel zo te zien goed in de smaak. Verder kreeg elke deelnemer een bidon met het logo daarop van de organiserende vereniging Hands-Up.

Het was een geslaagde, sportieve, maar bovenal een gezellige avond. Tot volgend jaar maar weer. De volgende editie is op dinsdag 27 december 2016, maar dat is nog een eind weg.

Ook zin om te volleyballen?
Een nieuw jaar is voor velen een moment van goede voornemens. Meer bewegen en een gezondere levensstijl wordt dan vaak genoemd. Misschien is volleybal dan wel een goed idee.

Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Hands-Up speelt elke maandagavond in de Trefkoele te Dalfsen.

Dus, als u uw goede voornemens in daden wilt omzetten en u bent ouder dan 21 jaar dan bent u van harte welkom om eens een keertje mee te doen. We starten altijd om 20.30 uur en gaan dan door tot 22.30 uur. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de Henk van Marle (0529-434778). Een mailtje sturen kan ook naar handsupdalfsen@hotmail.com.

Namens het bestuur van Hands-Up
Henk van Marle

Artikel delen: