Tafeltennis: wie durft de uitdaging aan?

Tafeltennis: wie durft de uitdaging aan?

DALFSEN – Uit onderzoek is gebleken dat tafeltennis de beste denksport ter wereld is. Je moet strategieën bedenken, beslissen welk effect je de bal geeft en ondertussen ook nog reageren op de ballen die je tegenstander slaat. Deze mentale oefening houdt je hersenen jong!

Naast deze mentale uitdaging is tafeltennis ook een fysieke stimulans. Zo verbetert het je reflexen, hand-oogcoördinatie en de spieren van je boven- en onderlichaam. Daarnaast verhoogt het je hartslag en is het dus een prima conditietraining!

In Dalfsen is al meer dan 30 jaar een tafeltennisvereniging actief: DTV’84. Bij deze vereniging staat gezelligheid voorop. Er wordt door mannen en vrouwen van 8 tot 80 jaar gespeeld op verschillende niveaus, ook recreatief.

Wie durft de mentale en fysieke uitdaging aan en begint het jaar goed met een gezellig en sportief potje tafeltennis? Je bent van harte welkom bij DTV’84. Jeugdtrainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond. Recreanten en senioren zijn van harte welkom op woensdagmorgen vanaf 9 uur of donderdagavond vanaf 20 uur. Kijk voor meer informatie op www.dtv84.nl. Er liggen batjes voor je klaar en je kunt vrijblijvend binnenlopen.

We zien je graag in De Doorbraak, Smidswegje 4. Heb je vragen, neem dan gerust contact op via e-mailadres info@dtv84.nl.

Artikel delen: