Het belang van sporten met kanker

OMMEN –  DALFSEN – Lezing in Vechtgenotenhuis: Het belang van sporten met kanker. Op donderdag 14 januari geven Mathijs Jansen van stichting Tegenkracht en Hanny Hilgenkamp van Sportschool Kontrast een lezing in het Vechtgenotenhuis over het belang van sporten met kanker. Bent u geïnteresseerd? De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk.

Stichting Tegenkracht zet zich in voor kankerpatiënten. Hun doel is dat zoveel mogelijk mensen met sport in aanraking komen en met behulp van sport revalideren. Zij bieden sportbegeleiding op maat voor kankerpatiënten. Hun motto is ‘Sporten helpt je tijdens de wedstrijd van je leven’. Mathijs Jansen en Hanny Hilgenkamp vertellen u graag meer over het belang van sporten tijdens de ‘wedstrijd van je leven’ in een lezing.
De lezing wordt georganiseerd in het Vechtgenotenhuis (Beerzerweg 5d, 7731 PA Ommen). U bent welkom vanaf 19.30 uur en de lezing start om 20.00 uur. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Lezingen in het Vechtgenotenhuis zijn voor iedereen gratis toegankelijk.
Het Vechtgenotenhuis
Stichting Vechtgenoten biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem komen in haar inloophuis ‘het Vechtgenotenhuis’, dát is de doelstelling van Stichting Vechtgenoten. Kijk voor meer informatie op www.vechtgenoten.nl.

Artikel delen: