Een heel mooi stukje in Vechtdal Centraal

DALFSEN – Jan heeft zeker een compliment verdient met het uitzetten van de routes en het zoeken naar stopplekken en wat daar alzo bij komt kijken.  Wij als bestuur van Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen zijn daar dan ook zeer blij mee en steken dat zeker niet onder stoelen en banken.
Jan maakt deel uit van ons bestuur. Elk heeft daar een taak en samen zorgen wij ervoor dat de Midwinterhoorntocht in de steigers komt.

Allereerst de Dalfser Midwinterhoornblazers die aan het begin hebben gestaan van het bedenken van dit spektakel 7 jaar geleden.
Dan zeker niet als laatste de 50 vrijwilligers die de tocht mogelijk maken. Zij zorgen voor de bediening op de start, rustplekken, verkeersregeling en parkeerplekken.
Maar er moet meer gebeuren. Al een paar maanden eerder moeten er flyers en poster worden rondgebracht en de nodige PR moet worden verstuurd.
Ook wordt ieder jaar weer geprobeerd bij de Dalfser Middenstand en de gemeente om een kleine attentie te doneren voor onze wandelaars.
Levering van goederen moet worden geregeld. Deze worden al 7 jaar besteld bij Wennemars uit Oudleusen. Dit tot zeer grote tevredenheid van beide kanten.

Al met al een hele organisatie die Jan niet alleen hoeft te regelen maar waaraan in totaal ongeveer een 60 tal mensen een aantal dagen voor, tijdens en na de tocht heel druk mee zijn.

En zoals is gebleken dit jaar kan Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen heel veel mensen ontvangen in ons mooie Vechtdal.

Vriendelijke groet,

Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen

(Zeker verdienen al die mensen ook een pluim, en geen kleintje ook! Samen zetten jullie er wel wat moois neer, dat is wel duidelijk! En zo denken de lopers er ook over. Ga zo door, als kan nog jaren! Red.)

 

Artikel delen: