Erwin Makkinga volgt Jan Smit op als gerechtsdeurwaarder. - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Erwin Makkinga volgt Jan Smit op als gerechtsdeurwaarder.

OMMEN – Afgelopen december is Erwin Makkinga (37) beëdigd als gerechtsdeurwaarder door de Rechtbank Overijssel in Zwolle. Hij is verbonden aan het deurwaarderskantoor Smit en Legebeke sinds 2008. Daar is Makkinga begonnen als kandidaat-gerechtsdeurwaarder. Na het afronden van zijn volledige studie is hij in 2010 partner geworden van het kantoor. Vanaf 1 januari 2016 volgt hij gerechtsdeurwaarder Jan Smit op. Smit gaat een stap terug doen, maar blijft als adviseur verbonden aan het kantoor. Naast Makkinga blijft Willem Legebeke als gerechtsdeurwaarder actief. Ook zijn er nog 4 kandidaat-gerechtsdeurwaarders werkzaam.

 
Het deurwaarderskantoor Smit en Legebeke bestaat al ruim 40 jaar in Ommen en heeft 20 medewerkers in dienst. Het kantoor is een begrip in de regio en ver daarbuiten op het gebied van incasso-werkzaamheden. Door de uiteenlopende werkzaamheden voor (mkb)bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeenten en ziekenhuizen hebben zij door de jaren heen veel expertise ontwikkeld.

 
Erwin Makkinga over de toekomst van Smit en Legebeke: “Jan Smit en Willem Legebeke hebben een sterk fundament neergelegd voor het bedrijf. Een solide basis waar wij de komende jaren samen op verder kunnen bouwen.”

Artikel delen: