Muzikale Middag  Stuwzangers - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Muzikale Middag Stuwzangers

HEINO – Muzikale Middag bij de Veldhoek op zondag 21 februari
– met de Stuwzangers uit Vilsteren –  Op zondagmiddag 21 februari verzorgt het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ maar liefst 3 sessies bij de Veldhoek aan de Lemelerveldseweg 37 te Heino. Er zijn 150 gratis toegangskaarten beschikbaar.

Voor de de 2e x verzorgt het koor de Stuwzangers een muzikale middag bij de Veldhoek. De verwachting is dat er veel belangstelling zal zijn. Er worden 150 gratis kaarten uitgegeven. De Stuwzangers kunnen terugzien op een uitstekend 2015 . Er werd maar liefst 50 x opgetreden in de directie omgeving en tot ver daarbuiten. Het koor zingt o.l.v. Flip Jonkman uit Heino en wordt ondersteunt door accordeons, gitaar en slagwerk. Jan de Mink ook uit Heino verzorgt het geluid. Zondagmiddag 21 februari klinken de eerste tonen van het Stuwzangerslied – gemaakt door Raaltenaar Wim Grondhuis – om precies 14.30 u.
Gratis toegangskaarten zijn te verkrijgen vanaf dinsdag 26 januari bij De Veldhoek Lemelerveldseweg 37 te en bij Het Dorpshuus aan de Marktstraat 7 te Heino. En als derde mogelijkheid bij Jan de Mink, Kruzebrink 26 Tel. 06 – 294 469 17

Artikel delen: