Multimate Sukerbiet Trailrun 2016 met dit jaar 2 afstanden: 11 en 25km.

Multimate Sukerbiet Trailrun 2016 met dit jaar 2 afstanden: 11 en 25km.

LEMELERVELD – Op zondag 21 februari 2016 organiseert Team Sukerbiet voor de derde maal de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar 2 afstanden:11 en 25km.
Deze trailrun is uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Lemelerberg en de Archemerberg.

Met de Lemelerberg en Archemerberg die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 Km heeft 350 hoogtemeters en de 11 km afstand 155 hoogtemeters! Beide afstanden gaan slechts 1km over verharde wegen.

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2016 komt ten goede aan het Ronald Mc Donald Kinderfonds en KWF Kankerbestrijding. Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Multimate Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

Om het aantal kilometers over verharde wegen zoveel mogelijk te beperken hebben we voor de editie van 2016 wederom gekozen voor de startlocatie bij Streekrestaurant De Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte. Starttijd: 12.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50, maar we nodigen je van harte uit om een (kleine) extra donatie te doen, om op die manier onze goede doelen extra te steunen! Voorinschrijven kan tot 20 februari 2016 (22:00u), of totdat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt. Meer informatie en inschrijven op www.teamsukerbiet.nl

Artikel delen: