Uit je dakkie op Ravers Unite

Uit je dakkie op Ravers Unite

DALFSEN – REGIO – Afgelopen week doken een aantal opvallende posters op in de regio. Zeer krasse senioren die, met vastberaden blik, verklaren op 27 februari ‘uit hun dakkie’ of zelfs ‘hard’ te willen gaan. Afzender van de ludieke actie is dancefeest Ravers Unite, georganiseerd door twee Dalfser DJ’s.

De derde editie van het feest wordt gehouden bij 3 Wise Monkeys in Ommen en richt zich op de hardere stijlen binnen de dancemuziek: hardstyle, freestyle en hardcore. Vijf bekende DJ’s uit de regio zorgen voor de beats. Het hardstyle-gedeelte is in vertrouwde handen bij Demolition DJ, Scorp-X en AndyB. Via freestyle gaat het tempo vervolgens gestaag omhoog richting hardcore, als Hard SL en Prolaxx achter de draaitafels verschijnen.

3 Wise Monkeys is de voormalige Breakaway in Ommen, een zaal die zich volgens de organisatoren perfect leent voor het evenement. Met plek voor 300 gasten, een stevig geluid en een sluitingstijd van 4.00 uur krijgen de DJ’s alle gelegenheid hun muzikale verhaal met het publiek te delen. En in tegenstelling tot wat de posters doen vermoeden: iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom!

Kaarten kosten 6,- euro en zijn online te koop via http://www.raversunite.nl/tickets of via de Facebookpagina van het evenement.

Artikel delen:
Foto 1