De Bevers in Emmen onderuit

LEMELERVELD – Gisteren speelden de Bevers tegen Emmen D1.
Emmen stond een plaats onder de Bevers, wat een spannende wedstrijd op zou kunnen leveren. De eerste set kwamen de Bevers niet goed in hun eigen spel. Het blok van Emmen stond erg goed, hier hadden de Bevers helaas geen antwoord op. Deze set werd dan ook verloren met 25-14. Ook in de tweede set kwamen de Bevers niet goed in de wedstrijd. Er werd niet slim genoeg gespeeld en er werd te afwachtend gespeeld in de verdediging, waardoor Emmen hun eigen spel wel kon blijven spelen. Hier verloren de Bevers weer met duidelijke cijfers. (25-15)

In de derde set begonnen de Bevers wat ‘slimmer’ te spelen waardoor ze het spel van Emmen wat ontregelden. Helaas was de blokkering en de verdediging nog niet goed genoeg om deze set binnen te slepen. Deze set werd verloren met 25-18.

De laatste set werd er door de Bevers vrijuit gespeeld. De uitstraling kwam terug en de verdediging liep wat beter, er werd ‘slimmer’ gespeeld waardoor uiteindelijk de laatste set wel gewonnen werd met 22-25.

Helaas werd er te laat ‘slim’ gespeeld, was de blokkering en de verdediging niet goed voor elkaar waardoor de Bevers niet in hun eigen spel kwamen.

Vol goede moed gaan de Bevers weer trainen voor de volgende wedstrijd, 20 februari zullen wij in Wageningen spelen tegen Scylla D1.

Artikel delen: