Jong talent krijgt podium!

Jong talent krijgt podium!

DALFSEN – Ook dit jaar organiseren vote2dance en Peter Pan Heino weer een dj contest voor jong talent. En dit jaar met de nadruk op jong! Vijf talenten in de leeftijd van 10-16 jaar krijgen de kans om voorafgaand aan Vechtival Outdoor hun skills te tonen in een vliegensvlug dj contest!

“Jong talent is onze toekomst” verteld de organisatie. “Naast de lokale en regionale toppers die de gemeente kent, willen wij ook graag de allerjongste een podium bieden. De winnaar mag aansluitend Vechtival gaan openen en maakt kans op een plek in de line up van Vechtival 2017.

Naast de winst liggen er ook kansen voor de jonge talenten. In samenwerking met onze partners van radio Clubstitute hebben wij al veel talenten en dj’s van vorig jaar voorbij horen komen tijdens hun live uitzending. De talentjes worden dus gezien, en daar gaat het ons om”.

Uit de ruim twintig aanmeldingen zijn vijf talenten gekozen en gescout.

Martijn Grootemarsink – 10 jaar
Joris Kemperman – 11 jaar
William Horstink – 13 jaar
Tom Zandbergen – 14 jaar
Thomas Booijink – 16 jaar

Naast liefhebbers van dancemuziek is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het contest. Het is namelijk ook leuk voor iedereen die nieuwsgierig is naar de sfeer en aankleding van het dancefeest of om de toppertjes te komen aanmoedigen.

Alle informatie over het evenement is te vinden op onderstaande link:
https://www.facebook.com/events/1717829145114847/

Foto's 5
Jong talent krijgt podium!
Jong talent krijgt podium!
Jong talent krijgt podium!
Jong talent krijgt podium!
Artikel delen: