Heel Dalfsen Bakt - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Heel Dalfsen Bakt

DALFSEN – Oranjevereniging Dalfsen organiseert een nieuw evenement voor echte keukenprinsen en keukenprinsessen op zondag 24 april 2016. Bak jij de mooiste en lekkerste cupcakes van Dalfsen?
In navolging op Heel Holland Bakt organiseert Oranjevereniging Dalfsen haar eigen smaakmaker ‘Heel Dalfsen Bakt ’ op zondag 24 april. Wij zijn op zoek naar echte keukenprinsen en keukenprinsessen die cupcakes willen bakken op een speciaal ingerichte locatie op het evenemententerrein.
Als deelnemer krijg je 20 minuten de tijd voor de voorbereiding van de cupcakes, 20 minuten voor het bakken van de cupcakes en 40 minuten voor het afkoelen en decoreren van de cupcakes. Het thema van Heel Dalfsen Bakt 2016 is Koningsdag.
Oranjevereniging Dalfsen zorgt voor de ingrediënten en de materialen en jij zorgt voor het resultaat. Jouw twee beste cupcakes worden beoordeeld door een vakjury. Met het resultaat kun je mooie prijzen winnen, waaronder de oranje wisselbeker voor ‘DE smaakmaker’ van 2016.
Wil jij deelnemen aan dit evenement op zondag 24 april? Meld je dan nu aan via onze website www.oranjeverenigingdalfsen.nl. Deelname is gratis (en beperkt) en mogelijk vanaf 16 jaar. Keukenprinsjes en keukenprinsesjes in de dop zijn welkom en kunnen cupcakes versieren.

Artikel delen: