Miss Boerin te Paard - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Miss Boerin te Paard

BATHMEN –  Derde editie Miss Boerin Verkiezing tijdens Bathmen te Paard Tien agrarische kalendermodellen strijden om de kroon en felbegeerde titel. Het Nederlandse platteland wemelt van de verborgen schoonheden, zo heeft De Boerinnen Kalender inmiddels wel bewezen. Op deze jaarlijkse uitgave staan beeldschone boerenmeiden uit alle hoeken van de lage landen in sexy poses afgebeeld. En deze selectie uit honderden kandidaten zal op 5 maart a.s. strijden om de titel “Miss Boerin 2016”.

De verkiezing vindt dit jaar voor de derde keer plaats en ook dit keer is het hippische evenement “Bathmen te Paard” het decor. In drie rondes zal daar uitgevochten worden wie de opvolger wordt van Majory Stevense (winnares 2014) en Lisa van Heijningen (winnares 2015). Dit wordt niet alleen bepaald op basis van hun schoonheid en bravoure op de catwalk, maar ook aan de hand van een agrarische kennisquiz. Zowel het aanwezige publiek als een jurypanel mogen hun stem uitbrengen.

In de jury nemen onder andere de winnares van vorig jaar en Talisa Wolters plaats. Laatstgenoemde stond in 2013 op de spraakmakende Boerinnen Kalender, maar vertegenwoordigde Nederland daarna ook bij de Miss Earth en Miss Grand International verkiezing. Zij weet als geen ander hoe het is om de catwalk te betreden en het publiek te verleiden. De tien kandidaten zullen dit gaan doen in zowel een overall en paardrijkleding als sexy cocktailjurk. Net als op de kalender is Noordoost Nederland ook tijdens de Miss Boerin Verkiezing wel heel sterk vertegenwoordigd met vijf deelneemsters uit Overijssel, twee uit Drenthe, twee uit Friesland en één uit Zuid-Holland.

De avond zal om 20:00 uur van start gaan bij manege ’t Ruiterkamp te Bathmen. De presentatie is in handen van Sushilla Kouwen die de misskandidaten één voor één aan het publiek zal voorstellen. Voor, tijdens en na de verkiezing zullen het Sjiek DJ Team en Kraakthelder de muziek verzorgen. Zij zullen er na afloop ook voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich naar de dansvloer begeven waar ook de misskandidaten zullen aansluiten voor een groet & ontmoet met geïnteresseerden.

“Dit belooft net als voorgaande jaren weer een spectaculaire show te worden met bloedmooie misskandidaten” aldus medeorganisator Fabienne Hilhorst. De entree is slechts 5 euro per persoon en de kaarten zijn te reserveren via missboerin@gmail.com. Meer informatie over de Miss Boerin Verkiezing is te vinden op www.boerinnenkalender.nl.

Foto's 2
Miss Boerin te Paard - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: