Netwerkavond met veiling

REGIO – Op 18 maart organiseert Roparunteam Run2Day Zwolle in samenwerking met de Golftuin Zwolle, Harculose Esweg 2, Zwolle een gezellige netwerkavond met een veiling. Het team heeft hiervoor prachtige prijzen beschikbaar gesteld gekregen, waaronder twee schilderijen, een sauna arrangement, een live cooking arrangement van v.d. Valk Zwolle, een prijzen pakket van G-star Zwolle en nog veel meer.
De deuren gaan op 18 maart open om 20.00 uur en iedereen die het leuk vindt om te netwerken met ondernemers uit de regio is van harte welkom. Meer informatie over deze interessante avond binnenkort op www.teamrun2dayzwolle.nl en via https://www.facebook.com/roparunteamrun2dayzwolle/

Roparun
Team Run2Day Zwolle zal van 14-16 mei deelnemen aan de 25ste editie van de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij geld wordt ingezameld voor mensen met Kanker. Dit vanuit het motto om “ leven toe te voegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer zijn toe te voegen aan het leven”. Het geld komt volledig ten goede aan mensen met kanker en hun naasten om het leven voor zover dat mogelijk is wat te veraangenamen. In 2015 heeft bijv. het Hospice Zwolle 200.000 euro ontvangen van Stichting Roparun en onlangs heeft het Isala Ziekenhuis in Zwolle een donatie van 11.000 euro in ontvangst mogen nemen. Dit alles mede dankzij de deelname van de vele teams, waaronder Run2Day Zwolle.
Voor meer informatie over het team en om eventueel een donatie te doen: http://www.teamrun2dayzwolle.nl Het team is nog steeds op zoek naar sponsoren die hen willen ondersteunen, zowel door middel van financiële bijdrage als ook in het beschikbaar stellen van materiaal ten behoeve van de deelname.

Artikel delen: