Turnster Myrle Timmerman bronzen medaille!

NIEUWLEUSEN – In sporthal De Schakel werd afgelopen zaterdag de Play Off gehouden van de 4 de Divisie individueel toestel turnen voor dames. GVN had zelf de organisatie in handen. De turnsters kregen nu de kans, wat in de voorronde niet gelukt was, om alsnog te proberen een plaats te bemachtigen in de finale.
Bij de jonge Instap 8/9 jaar zou het spannend worden. De laatste weken was er veel aandacht besteed aan de afwerking en nu was het afwachten hoe de jury het zou gaan beoordelen.
Myrle Timmerman had een goede vooruitgang geboekt en dat was terug te zien op deze wedstrijd. Ze kwam zekerder over en mocht dan ook een 3 de plaats in ontvangst nemen.
In dezelfde categorie werd Lieke Visscher 13 de en Claudia Hekman 23 ste. Myrle kan door naar de finale.
Ook bij de Pupil 1 wist Kristy van den Hoogen wat haar te doen stond, waar het in de voorronde mis ging kwam nu alles op zijn plaats. Kristy turnde een prima wedstrijd en was dan ook zeer tevreden met een 5 de plaats en door naar de finale. Lieke Bos werd 21 ste.
Lotte Hoeve wist zich ook met een 8 ste plaats nog net te plaatsen voor de finale die medio april zal plaatsvinden.
De volgende keer dat er turnsters van GVN in actie komen, zal tijdens de voorronde van de 6 de Divisie zijn, die op zaterdag 12 maart zal plaatsvinden in sporthal De Schakel in Nieuwleusen.

Artikel delen: