Opleidingscentrum zoekt

NIEUWLEUSEN – Opleidingscentrum Nieuwleusen/Instituut NOORD wil sportclubs en verenigingen ondersteunen. Opleidingscentrum Nieuwleusen/Instituut NOORD verzorgt, al sinds 1983, door de hele provincie Overijssel een cursus Toetsenbordvaardigheid voor basisschoolleerlingen vanaf groep 6 (ong. 9 jaar).

Wij zoeken sportclubs en verenigingen, met leden in de genoemde leeftijdsgroep, die de folders voor onze cursus in het nieuwe schooljaar willen verspreiden.

‘Voor wat hoort wat’ is ons motto en als ‘tegenprestatie’ storten wij € 5,00 in de kas voor ieder kind dat zich opgeeft via de club of vereniging en ook mee gaat doen aan onze cursus. Eventueel zijn wij bereid een advertentie te plaatsen in het clubblad of nieuwsbrief.

Wat houdt het voor u in als sportclub of vereniging? U vraagt een bepaald aantal folders bij ons aan, deelt deze vervolgens uit aan de leeftijdsgroep en neemt de opgaveformulieren, binnen een afgesproken termijn, weer in. Vul het namenformulier, wat u tegelijkertijd ontvangt met de folders, in en stuurt deze samen met de opgaveformulieren naar ons op.

Wij nemen daarna contact op met de ouders van de kinderen. Zodra de cursus is begonnen en dus duidelijk is dat iedereen die zich via uw sportclub of vereniging heeft opgegeven ook daadwerkelijk meedoet, gaan wij over tot uitbetaling van het ‘verdiende bedrag’.

Belangstelling? Bel ons: (0529) 480381 of mail ons: info@olcn.nl

Kijk voor meer informatie over onze cursus/cursusplaatsen op www.olcn.nl

Artikel delen: