Presentatie van Het Parochieboek

DALFSEN – Zondag 17 april nadert met rasse schreden en daarmee de presentatie van het Parochieboek! Om 9 uur is er dan een Eucharistieviering, gecelebreerd door Monseigneur drs. Herman Woorts, hulpbisschop van het bisdom Utrecht, in concelebratie met oud-pastoor Thomas uit India, die in onze Emmanuelparochie enkele vakantieweken (in Hoonhorst) doorbrengt.

Aan het einde van de Eucharistieviering, na de Zegen, zal het parochieboek worden aangeboden aan bisschop Woorts en pastoor Thomas.

Na de Eucharistieviering zijn de parochianen van harte welkom in het parochiehuis voor een kopje koffie of thee. Zij kunnen dan tevens de bestelde parochieboeken in ontvangst nemen. Nog tot en met zondag 17 april zijn de parochieboeken verkrijgbaar voor de intekenprijs van slechts € 19,95. Vul het strookje uit de vorige Hernieuwing in, of bestel via e-mail:

rkkerkcyriacus@gmail.com of door overschrijving van het bedrag op bankrekening: NL 29 RBRB 0900 8659 62 ten name van: Stichting Vrienden van Cyriacus Dalfsen. Tot ziens op zondag 17 april in de parochiekerk en in het parochiehuis! Namens de Locatieraad van de Geloofsgemeenschap H. Cyriacus Dalfsen/Nieuwleusen, Jos Ramaker, voorzitter

Artikel delen: