EP release Tricklebolt: “Droom komt uit!!” - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

EP release Tricklebolt: “Droom komt uit!!”

LEMELE – Op vrijdagavond 8 april j.l. rockte het BurgerWeesHuis te Deventer aan alle kanten! Waarom? Tricklebolt liet hier hun nieuwe CD ‘DAWN’ het levenslicht zien.

Na 2 voorprogramma’s van Mango Zabba en Roadcrew, waarna het publiek lekker was opgewarmd, bestegen de jonge Sallandse helden het podium en gaven een dampende, stampende show van 1,5 uur. De zaal had er zin in want de zaal ontaarde in een springende en hossende menigte die uit hun dak ging.

Na een half jaar opnames, oefenen en fine tunen werden al hun inspanningen beloond met deze mijlpaal waar zo’n kleine 200 man op afkwam. Deels uit Deventer. Maar ook van Urk kwamen mensen met een bus en zelfs een volle dubbeldekker touringcar vanuit hun ‘hometown’ Lemele.

Voor de band was dit een “droomrelease”, nu kunnen ze even nagenieten om weer verder te gaan om Nederland te veroveren! Houdt ze in de gaten mensen.

Citaat recensie 3 voor 12: “Het album rockt aan alle kanten, scheurende gitaren en het Hammond orgel dat de toon zet. De zanger weet van wanten en lekkere riffjes passeren de revue. Al snel ben je in de ban van Tricklebolt!

De titel van de EP, DAWN, heeft dan ook een mooie betekenis; ochtendgloren. In kaart gebracht door de Griekse en Romeinse Godin van de dage raad. Laat dit het ochtendgloren van Tricklebolt zijn.”

Foto 1
Artikel delen: