Sluiswachter Doede de jong en: “zijn vondsten”.

VECHTERWEERD – Nu Dalfsen wereldnieuws is met: “DE VONDSTEN” vond Doede de Jong het ook tijd om zijn “VONDSTEN” te publiceren. De sluiswachter van; “DE POORT NAAR HET VECHTDAL” heeft in de afgelopen 14 jaar diverse voorwerpen gevonden die er ook toe doen. Zo is er een gebruiks voorwerp, een relatie geschenk, een multifunc-tioneel gebruiksvoorwerp / annex wapen, volgens Doede uit het ” stenentijdperk”. Doede heeft zijn voorwerpen op foto gezet, speciaal voor “KUNST OM DALFSEN”,  maar zijn voorwerpen zijn ook te zien en nog belangrijker te voelen. Een goede plek om dit doen is de camping van Antje Kingma; “BOERHOES” waar Doede en echtgenote al 14 jaar gast zijn.
In het verlengde van de foto tentoonstelling: “CONTACT” in de molen van Dalfsen, van het “KAMERATA FOTO PLATFORM”, exposeert Doede ook foto’s met dat thema bij Antje Kingma.
Als klap op de “fotovuurpijl” kunt u twee fotos zien in de Westermolen die recent in de Grote Kerk van Zwolle hebben gehangen. Twee fotos die door de vakjury van de organisatie van de “WORLD PRESS PHOTO” zijn gekozen uit de 260 inzendingen.(professionals en amateurs) Beide fotos zijn van leden van het “KAMERATA FOTO PLATFORM”, jawel uw sluiswachter hoorde daar ook bij.
Alle reden om zeker de Westermolen en “BOERHOES” te bezoeken.
Fijn kunstweekend gewenst.

Artikel delen: