Scouting Dalfsen zoekt hulp!

DALFSEN – Scouting Dalfsen is met spoed op zoek naar een aantal nieuwe leid(st)ers voor haar welpen- en bevergroep. Scouting Dalfsen is een bloeiende club, met rond de 100 leden. Maar door verhuizing, werk en studie zullen we helaas afscheid moeten nemen van een aantal waardevolle vaste krachten.
In de loop van dit jaar, en zeker vanaf het najaar komen de reguliere opkomsten van de welpen en bevers zelfs in gevaar.

De groepen draaien dan nog maar op een enkele vaste kracht en een aantal jonge aspirantleiding. De armslag is zeer beperkt. Een ongewenst scenario.

We draaien onze opkomsten veilig, verantwoordelijk en we willen voor elk kind vertrouwen uitstralen. Iets dat niet meer kan als onze ervaren krachten wegvallen.

 

Ben je 25 of ouder en lijkt het je leuk om welpen (7-11jr) of bevers (5-7jr) te begeleiden? Laat het ons dan zeker weten!

Je hoeft niet persé scoutingaffiniteit te hebben. Je krijgt van ons alle hulp en training om goed en zelfstandig te kunnen draaien met je team.

Zolang je maar graag buiten bent en niet bang bent om vies te worden, zijn we al een heel eind op weg!

 

Onze opkomsten zijn op zaterdagochtend. In totaal ben je met je team 4 á 5 uur per week actief met voorbereiding, overleg en opkomsten.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@scoutingdalfsen.nl met je naam, je nr en je interesse.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Join the adventure!!!

Artikel delen: