Nieuwe ontwikkelkansen aan de Vecht - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Nieuwe ontwikkelkansen aan de Vecht

ZWOLLE – Nieuwe Horeca ontwikkeling tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Vecht. Door de toekomstige verlegging van de N340 (Hessenweg) ontstaan nieuwe ontwikkelkansen in het gebied tussen de Hessenpoort en de rivier de Vecht. (Dalfsenaar) Dick & Esther Meussen, sinds 2012 eigenaren van camping, B&B en groepsaccommodatie Vecht & Zo zien mooie kansen om hun bedrijf en het gebied verder door te ontwikkelen.

Multifunctioneel gebouw met terras en uitzicht over de Vecht. Op eigen terrein van  camping Vecht & Zo is eind 2015 gestart met de bouw van “Dijkmoment  Zwolle”  een multifunctioneel gebouw aan/op de dijk in twee lagen & kap met daarin o.a. een ruime vergaderruimte en een horecavoorziening. Deze horecavoorziening ligt hoger op eerste verdieping en kijkt het met een terras uit over de Vecht. In de rieten kap  worden luxe B&B kamers gerealiseerd met eveneens uitzicht op de rivier de Vecht en haar uiterwaarden. Dit aansprekende gebouw wordt eind juni opgeleverd en gaat half juli open.

Aanzicht op Dijkmoment vanaf de Hessenweg. Bij “Dijkmoment Zwolle” zijn straks mogelijkheden voor waterrecreatie, zoals kanoverhuur en natuurbeleving. Op de buitendijkse percelen worden de natuurwaarden versterkt met mogelijkheid voor dagrecreatie. Ook wordt er in het pand een boerderijwinkel gerealiseerd en is ruimte gereserveerd voor het Toeristisch Overstap Punt Zwolle (TOP Zwolle). Vanaf het Dijkmoment is er een directe verbinding, voor een heerlijke wandeling, met het aangelegde pad naar de struinwaard Kromme Kolk.

Kortom genoeg redenen om eens richting Zwolle te fietsen of wandelen en bij Dijkmoment Zwolle te ontspannen na inspanning.

Dick & Esther verwelkomen u graag!

Foto's 2
Nieuwe ontwikkelkansen aan de Vecht - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: