Hennie van de Velde en Ria Katoele winnen klusochtend Vechtdal Bouw

Hennie van de Velde en Ria Katoele winnen klusochtend Vechtdal Bouw

Afgelopen periode konden mensen hun kleine klusjes aanmelden per mail voor de aktie van Dalfsennet.nl Magazine i.s.m. Vechtdal Bouw.

Dinsdag 24 mei wordt de klus uitgevoerd.

Hennie van der Velde en Ria Katoele hebben gezamenlijk besloten hun klus in te sturen welke door Bert Boonen uit werd gekozen.

Fantastisch verteld Hennie aan de telefoon! We zorgen de gehele ochtend voor koffie! De klus wordt gefilmd en komt middels een verslag met foto’s in het aankomende Dalfsennet.nl Magazine welke 23 juni wederom bij een ieder op de mat ligt!

De gestuurde Brief:

Hallo Stefan,

Wij, Ria Katoele en Hennie van de Velde zijn 2 buurvrouwen in Nieuwleusen en wonen alleen. En we hebben een schutting die intussen meer uit toevalligheden dan uit stevig heden bestaat.

Bij elk windje kijken we met argusogen of hij nog staat. Af en toe valt er een plank vanaf, die we toch weer een beetje vast weten te slaan.We zijn de respectabele leeftijden van 50 en 60 met de nodige gezondheidsperikelen gepasseerd.En hebben dan ook enige moeite om zelf en betere, stevige schutting te plaatsen.

Hij is denk ik  ongeveer 4 à 5 meter lang, dus waarschijnlijk zal hij wel in 1 ochtend gemaakt kunnen worden. We zullen het heel fijn vinden wanneer we jullie zien voor een kopje koffie.

Want klussers houden van koffie met een koekje toch….

Groet van Hennie van de Velde en Ria Katoele

 

Artikel delen: