Actie: stel een vraag aan de specialist!

Actie: stel een vraag aan de specialist!

Meer weten over wonen, hypotheken, verzekeringen, scheiding of over erfenissen? Stel nu je vraag via Dalfsennet.nl aan een specialist! Experts op het gebied van wonen, verzekeringen, scheidingen en erfenissen geven in het komende magazine antwoord op ingezonden vragen.

Dalfsennet start deze actie i.s.m. 24Webvertising, de uitgever van ons magazine. Inwoners van de Gemeente Dalfsen kunnen prangende vragen stellen aan experts, die uit de inzendingen de meest interessant vraagstukken selecteren. Een uitgebreid antwoord is te lezen in het magazine dat in juni 2016 gratis huis-aan-huis wordt verspreid in de Gemeente Dalfsen.

Enkele voorbeeldvragen:

Wonen
Mag een verkoopmakelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Waar moet ik als rondkijkende koper aan denken als ik een woning wil bezichtigen? Wat kan ik zelf doen om de verkoop van mijn woning te bespoedigen? Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in? Moet ik kiezen voor een variabele hypotheek of juist niet? Hoe kan ik het beste mijn huis verzekeren?

Juridisch
Hoe gaat het in zijn werk als we willen scheiden? Wat moet ik doen als mijn partner weigert een afspraak te maken over kinderalimentatie? Ben ik verplicht om een erfenis te accepteren, zelfs als ik vooraf niet goed geïnformeerd ben? Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen, maar de gemeente werkt niet mee. Wat kan ik doen?

Stel jouw vraag!
Heb je een vraag over bovenstaande specialismen? Dan kun je vanaf nu terecht bij onze specialisten die in 2016 elk kwartaal de meest interessante kwesties zullen bespreken in een speciale rubriek in het Dalfsennet Magazine namelijk: Kuima Mediation, Jeanette Visscher Makelaars en de Rabobank Vaart en Vechtstreek.

Stel je vraag via een persoonlijk bericht op https://www.facebook.com/Dalfsennet of mail naar: Stefan@dalfsennet.nl

Geef daarbij even aan of je anoniem wilt blijven of open staat voor vermelding met naam in het magazine.

 

Artikel delen: