Groot feest bij school de Polhaar - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Groot feest bij school de Polhaar

DALFSEN – Donderdag 2 juni feest op de Polhaar: Bernardien Albers-Franssen werkt 40 jaar in Dalfsen. In augustus j.l. was het 40 jaar geleden dat Bernardien Albers- Franssen aangesteld werd als leerkracht  aan de Smidshof ( nu Kbs de Polhaar) in Dalfsen. 
Haar eerste groep was de derde klas ( groep 5). Dat beviel zo goed; ze is gebleven en nooit meer weggegaan. En nu,  40 jaar later, gaat ze nog steeds elke dag met plezier naar school.  Reden genoeg om feest te vieren samen met alle kinderen.

Donderdag 2 juni a.s. wordt ze van huis opgehaald en gaan, na een feestelijke opening , alle kinderen in de eigen klas een voorstelling instuderen.  Elke groep heeft een eigen opdracht: dat kan een dans of een  lied zijn.  Aan het eind van de schooldag voeren  alle kinderen hun ingestudeerde act op speciaal voor hun juf Bernardien. Uiteraard  zijn ouders ook welkom om te kijken naar de voorstelling. We willen met het aanbieden van dit feest Bernardien graag in het welverdiende zonnetje zetten voor 40 jaar trouwe dienst in het onderwijs op de Polhaar.

Artikel delen:
Foto 1