Dorcas Winkel Dalfsen verwacht zomerweer

DALFSEN – Dorcas Winkel Dalfsen verwacht zomerweer voor het eerste vakantieweekend. Dorcas Winkel Dalfsen – Hebt u de weersberichten gevolgd, na de herfstachtige koude zomerdagen worden nu mooie zomerse temperaturen verwacht voor het komende weekend. En wat is er dan leuker dan even een ander zonnejurkje, bloesje, rok of broek te kunnen kopen. Als u gaat shoppen gebeurt het u vast ook wel eens dat u met een aankoop thuis komt die in de kast blijft hangen. Dat kunt u vermijden door te investeren in goede basics. En natuurlijk let u nu vlak voor de vakantie op uw beurs en daarom is het wellicht een goed idee om even bij Dorcas te komen kijken. Bij Dorcas Winkel Dalfsen wordt u veel mooie basiskleding aangeboden en klassiekers van dure merken die altijd in de mode zijn. En met deze warmte kunt u wel een extra bikini, badpak of zwembroek gebruiken.
Op dit moment zijn er ook nieuwe merkschoenen in de winkel. U zult er vast veel plezier van hebben en in ieder geval is uw geld met een aankoop goed besteed doordat u het goede doel hebt gesteund.

En als u dan toch in de winkel bent kijk dan gerust nog even rond. Dorcas Winkel Dalfsen heeft bijna alles wat verkoopbaar is zoals o.a. kleine meubels, huishoudelijke artikelen, een elektrohoek en zomerspullen voor de camping of de barbecue. Zo af en toe een tent, parasol of opblaasboot, soms nieuw of bijna nieuw en alles voor kleine prijzen. En niet te vergeten de bovenafdeling met veel boeken, speelgoed, baby- en sportartikelen. Kom regelmatig even kijken en u vindt de mooiste artikelen.
Daarbij komt dat u met iedere aankoop in de winkel het goede doel steunt. De vrijwilligers van Dorcas Winkel Dalfsen werken geheel belangeloos voor de allerarmsten in de wereld. Op dit moment is dat specifiek een project in Kenia. Tijdens de openingsuren op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16 uur kunt u ook goede en verkoopbare goederen inleveren.
Wilhelminastraat 60
7721 CJ Dalfsen
Telefoon: 0529-466055

Artikel delen: