Blues & Rockavond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Blues & Rockavond

DALFSEN- Vechtdal Blues & Rock heeft het programma rond.
Het Vechtdal Blues & Rock Festival gaat vernieuwen.

Na 6 jaar lang op de laatste zaterdag van november te hebben gezeten gaat het festival dit jaar plaatsvinden op zaterdagavond 22 oktober a.s.
Uiteraard blijft het festival gewoon in de Trefkoele Plus te Dalfsen, maar de organisatie heeft gemeend dat het tijd werd voor een nieuwe boost en het festival eens een totaal andere indeling te geven.
Met 2 bands die beide langer zullen spelen dan de gebruikelijke 45 minuten, kan het publiek ook nog eens veel langer van de bands genieten en niet dat als men net zo’n beetje aan de band gewend is, er al weer gewisseld wordt.

JPK band:
Deze 3 mans formatie rondom Jan Pieter Kuijten, zijn al jaren graag geziene gasten bij vele festivals, bars en kroegen. Hun originele Rythm & Blues, diverse eigen songs en bekende rock songs worden immer op energieke wijze gebracht, waarbij ze het contact met het publiek als zeer belangrijk ervaren. Met bassist Rinus de Lang en drummer Jan Keuter, heeft Jan Pieter een uniek blues rock trio samen gesteld, die de planken uit de vloer kunnen spelen.

Tap A Tune:
Het repertoire van deze 4 mans Rockabillyswingblues band uit Schuinesloot is zwaar beïnvloed door bands als the Stray Cats, the Seatsniffers, the Palladins, maar ook door artiesten als Stevie Ray Vaughn en John Fogerty. Met deze muzikale mix en hun authentieke performance, weten ze binnen no-time de sfeer er in te krijgen. Facebook/Tap A Tune.

Nu Vechtdal blues & Rock ook een nieuwe huisstijl look heeft gekregen, is het festival helemaal klaar voor het nieuwe seizoen
www.vechtdalbluesandrock.nl

Foto 1
Artikel delen: