Zij Wiel’n Toer’n sponsor motortocht door vrouwen in Overijssel - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zij Wiel’n Toer’n sponsor motortocht door vrouwen in Overijssel

DALFSEN – REGIO – Ga zaterdag 8 oktober mee met de Zij Wielen Toer’n motortocht zodat wij nog meer meisjes en vrouwen kunnen voorthelpen!

De projecten zoals Vrouwen coachen Meiden en De Nieuwe Toekomst zijn van onschatbare waarde voor meisjes en vrouwen. Persoonlijke aandacht door toegewijde vrijwilligers. Wij willen nog meer meisjes en vrouwen vooruit helpen en daar zijn financiën voor nodig.; zeker nu er een transitie gaande is, is jullie hulp hard nodig. Onze wens is om twee koppelingen gerealiseerd te krijgen na deze dag.

Daarom organiseren wij een sponsortocht te motor voor en door vrouwen uit Overijssel en het belooft een leuke dag te worden. Deze zaterdag rijden wij het logo van Carree: 25 vierkante kilometer! We maken een tussenstop bij de Museumboerderij in Staphorst, die ons een tweede kopje koffie aanbieden, en we hopen te lunchen op manage Gerner in Dalfsen waar we ook de levende paardenkrachten even kunnen bewonderen. Via Zalk rijden wij dan zo zachtjes aan terug naar het terrein van MC Genemuiden; onze gastheren van vandaag.

Deelnamekosten (inclusief koffie/thee en lunch) bedragen € 20,16 per persoon een aanmelden kan via amakken@vrouwenplatformcarree.nl

Na aanmelding ontvang je je factuur en sponsorlijst!

Foto 1
Artikel delen: