Vakantiekiekjes (10) Tirol Oostenrijk - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vakantiekiekjes (10) Tirol Oostenrijk

Vakantie in Pettneu am Arlberg Tirol Oostenrijk: Enkele weken geleden alweer hebben wij genoten van sportbedrijven in harmonie met de natuur en met elke ademtocht de frisse berglucht proeven St. Anton am Arlberg biedt door haar ligging, het heerlijke bergdecors en de ongeschonden natuur een veelzijdig gebied voor sporters en actieve gasten.

Wij waren te Gast in het appartement Jeelli (www.vakantieindenarlbergen.com) gelegen in het rustieke plaatsje Pettneu am Arlberg.

Bergwandelingen langs gemarkeerde trekpaden, klimmen op reusachtige rotsen, nordic walking, of bij het rafting op de donderende waterstromen
Het alpine terrein is bijzonder geschikt voor de mountainbikers. Met de racefiets op de grote Arlberg-pass, en zelfs voor golfers is er plek.
Met de Zomerkaart beleeft u de zomer op zijn best! Deze kaart biedt tal van mogelijkheden om de unieke omgeving van de dorpen St. Anton am Arlberg, Pettneu, Flirsch en Strengen te ontdekken. De Zomerkaart al vanaf de eerste overnachting gratis via uw verhuurder verkrijgen en biedt u tal van gratis activiteiten in de regio o.a. gebruik van kabelbanen, bussen, museum, golfbaan, weekprogramma en het Wellnesspark Arlberg Stanzertal, Pettneu.

Voor de winter is St. Anton am Arlberg, de streek van die behoort tot de meest sneeuwzekere wintersportgebieden met o.a. St. Christoph, Zurs, Lech en Wart in de Alpen met 97 van de modernste kabelbanen en liften. 350 km voor afdalingen, de best geprepareerde pistes voor elk niveau, sportieve uitdagingen op steile hellingen en diepe sneeuwafdalingen, snowboard-funparks, carving-gebieden,

Wij hebben enorm genoten, een aanrader dus.
www.vakantieindenarlbergen.com

Foto's 3
Vakantiekiekjes (10) Tirol Oostenrijk - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Vakantiekiekjes (10) Tirol Oostenrijk - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: