START coureurs geven vol gas - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

START coureurs geven vol gas

NIEUWLEUSEN – De beide coureurs van START racing uit Nieuwleusen hebben dit weekend vol gas gegeven op het circuit van Hockenheim tijdens de daar gehouden OW cup races.

 

Jaimie van Sikkelerus pakte de dubbel en won op zaterdag en zondag de race om de OW supercup600. Teamgenoot Ricardo Brink werd zaterdag, ondanks een highsider, nog derde. Op zondag knokte hij zich naar een verdienstelijke tweede positie. Brink veroverde hiermee de leiding in de tussenstand in het kampioenschap.

 

Met nog twee wedstrijden te gaan staat hij drie punten voor op Coen Bouwmeester. Van Sikkelerus staat vierde in de tussenstand en heeft nog uitzicht op het eindpodium. Het belooft zaterdag 24 september een spannende dag te worden op het TT circuit van Assen waar de laatste 2 races worden gereden.

 

Joël Wienen van team Oosterveen’s olie uit Nieuwleusen finishte zaterdag als dertiende en zondag op een negende plaats op zijn Yamaha. Zijn broer Manuel werd zaterdag twintigste en haalde zondag de zwart-wit geblokte vlag niet.

 

 

Foto 1
Artikel delen: