Opening aangepaste speeltuin bij Imminkhoeve - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Opening aangepaste speeltuin bij Imminkhoeve

LEMELE – Zaterdag 24 september 2016 wordt bij Imminkhoeve een speciaal toegankelijke speeltuin geopend voor kinderen met een beperking. Dit is bijzonder omdat er voor kinderen met een ziekte of handicap maar weinig toegankelijke en veilige speelmogelijkheden zijn. Op het erf van vakantiepark Imminkhoeve is nu een speeltuin gerealiseerd die breed toegankelijk is voor alle kinderen zodat ze lekker samen kunnen spelen.

Toegankelijk voor iedereen

Momenteel zijn er maar een handjevol aangepaste speeltuinen in Nederland. In samenwerking met de Speeltuinbende heeft Imminkhoeve bekeken wat er nodig is om een nieuwe speeltuin toegankelijk te maken voor álle kinderen, met of zonder handicap. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze speeltuin te realiseren.

 

Voor Imminkhoeve staat samen spelen centraal, wat met de nieuwe speeltuin ook echt mogelijk is. De nieuwe speeltuin past dan ook uitstekend bij alle breed toegankelijke vakantieaccommodaties. Op 24 september is het tevens Open Dag en kan iedereen een kijkje nemen bij Imminkhoeve. Ook na deze dag blijft de speeltuin vrij toegankelijk voor gasten van Imminkhoeve en voor dagjesmensen. Vanaf het terras kunnen ouders en begeleiders een oogje in het zeil houden.

 

Programma Open Dag Imminkhoeve
datum: zaterdag 24 september
tijd: van 13:00 tot 17:00
locatie: Lemelerweg 41, 8148 PB Lemele

* De accommodaties van Imminkhoeve zijn vrij te bezoeken van 13:00 tot 17:00 uur

 

 

Over Imminkhoeve
Al meer dan 44 jaar verzorgt Imminkhoeve vakanties voor mensen die extra zorg nodig hebben. Alle accommodaties zijn aangepast en breed toegankelijk. Ze zijn geschikt voor kleine of grote groepen, families, gezinnen, koppels of alleengaanden. Imminkhoeve zorgt voor hulpmiddelen of extra zorg die men nodig heeft, zodat ook mantelzorgers echt eens vakantie kunnen vieren. Meer informatie www.imminkhoeve.nl.

Foto's 2
Opening aangepaste speeltuin bij Imminkhoeve - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: