Gewoon uit Hoonhorst

HOONHORST – Waarop kun je nog meer bezuinigen met je bedrijf? Je hebt al op veel kosten bespaard, nog meer is (bijna) niet mogelijk. Of toch? Kijk eens hoeveel kosten je jaarlijks maakt voor je boekhouding. Kan dat minder, zonder dat je inboet op kwaliteit? En waar vind je een betrouwbaar administratiekantoor?

Bijvoorbeeld bij Wouters Administratie & Opleiding uit het Dalfser Hoonhorst. Samen met een ervaren administrateur/belastingadviseur is dit een super combinatie van een organisator met veel administratieve kennis en een specialist in de fiscale aspecten van een onderneming. Wij houden ons tarief laag door b.v. geen gebruik te maken van dure websites, folders of advertenties. Wij krijgen (en houden) klanten vooral door mond-tot-mondreclame.
Waarvoor kun je bij ons terecht?
 Opzetten van de boekhouding
 Verzorgen van de gehele boekhouding
 Verzorgen van een gedeelte van de boekhouding
 Debiteuren- en crediteurenadministratie
 Salarisadministratie
 Btw aangifte
 Samenstellen van de jaarcijfers
 Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
Misschien denk je wel “Overstappen is best eng, want”:
Je weet wat je nu hebt wij bieden hetzelfde, zo niet meer het gaat goed, zoals het nu gaat dat vertrouwde gevoel zal je bij ons al snel ervaren je weet wat je nu betaalt wij zitten er minstens 40% onder, wedden? het is een heel gedoe laat dat maar aan ons over het kost me veel tijd om te veranderen een paar gesprekken en wij gaan aan de slag een ander boekhoudpakket is lastig in het begin misschien, maar dan bespaart het veel tijd ja maar…………… zullen we eens samen babbelen?
Nieuwsgierig?
Bel of mail en wij sturen een vrijblijvende offerte, waarna wij één keer telefonisch contact opnemen om te vragen of de offerte is ontvangen. Daarna is het aan jou om te reageren.
T: 06 – 271 610 75  M: Wouters.Adm@gmail.com

Artikel delen: