USV verliest in beker van CSV ‘28

NIEUWLEUSEN – Door de 0-5 winst van CSV ’28 op USV en het 2-2 gelijkspel van SV Nieuwleusen tegen SV Dalfsen zijn de Zwollenaren geplaatst voor de volgende bekerronde. Al doet de uitslag misschien anders vermoeden, de gasten uit Zwolle hadden het in de eerste helft knap lastig tegen USV.

Het team van coach Martin Reijnders had in die fase wel het grootste spelaandeel maar de aanvallende intenties strandden veelal voor het strafschopgebied. De thuisploeg was daarentegen veel dreigender en kwam een drietal keren vrij voor doelman Alex Grafhorst. Sander Schaeffer, Ron Meijerink en Leon Kooiker zagen echter geen kans Grafhorst te verschalken. Vlak voor de thee ging keeper Martijn Scheper ongelukkig in de fout en het was dan ook voor Bas Roijakkers een koud kunstje de bal binnen te schuiven, 0-1.
Pal na rust scoorde Jabir Mazouz met een prachtige goal de 0-2 en ook de 0-3 kwam op even fraaie wijze van zijn schoen, 0-3. In de slotfase werd de score door Sohel Mazouz redelijk eenvoudig opgevoerd naar 0-4 en 0-5.
Op basis van de gehele wedstrijd was de overwinning van CSV ’28 misschien wat geflatteerd maar wel dik verdiend.

 

Zaterdag staat op sportpark ‘t Klaverblad de derby tussen SV Nieuwleusen en USV op het programma. Aanvang 17.00 uur.

Artikel delen: