Grassparty Herfte – Wijthmen – “Dorpsfeest voor jong en oud” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Grassparty Herfte – Wijthmen – “Dorpsfeest voor jong en oud”

WIJTHMEN – HERFTE – HOONHORST -Van 2 t/m 4 september vindt het jaarlijkse feest van Herfte-Wijthmen weer plaats. Al 29 jaar staat dit feest garant voor gezelligheid, gemoedelijkheid en spektakel. Ook dit jaar staan er weer diverse activiteiten en bands op het programma.

Live muziek
Gedurende het feestweekend zullen er diverse optredens plaatsvinden van bands en artiesten. Op Vrijdagavond zal de band Straight on Stage het feest inluiden. Deze band doet oude tijden herleven met rock klassiekers en blues hits in een jong jasje. Ook voor de nieuwste (pop)nummers draaien zij hun hand niet om. Voor ieder wat wils dus op de vrijdagavond. Op zaterdagavond zal X-static de tent op zijn kop komen zetten. De vijf mans formatie speelt met veel energie een mix van rock, dance, hip-hop en house de tent in. Zowel op de vrijdagavond als de zaterdagavond zal DJ Kappa een mix van 70`s, 80`s, 90`s en aprés ski hits de zaal in slingeren. Op zondagmiddag zal een special act de tent in extase brengen. Wie deze special act is? Daar kom je maar op één manier achter.

Activiteiten
Gedurende het hele weekend staan er verschillende activiteiten op het programma voor jong en oud. Het feestweekend word op vrijdagavond afgetrapt met een activiteit voor de jeugd. Ook zullen de straten zich weer met elkaar meten op het podium in een muzikale uitdaging. Op zaterdag staan er meerdere activiteiten gepland. In de ochtend vinden zoals van ouds de oldtimer trekker tourtocht en de motortourtocht plaats. In de middag staat het 4e De Mol Beachvolleybal toernooi op het programma. Dit betreft een 4 tegen 4 toernooi waarbij een gedeelte van het feestterrein omgetoverd gaat worden tot een waar zandparadijs. Voorgaand jaar daar deden er reeds meer dan 30 teams mee vanuit heel Nederland. Wie gaat er dit jaar met de prachtige beker vandoor? Op zondag is de playbackshow terug van weggeweest. Jong en oud kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben. Ook staat er een veiling op het programma waarbij unieke Wijthmense items te winnen zullen zijn. Men in Music zal hierbij optreden als veilingmeesters.

Busvervoer
Vanwege het grote succes tijdens de voorgaande edities worden er ook dit jaar weer bussen ingezet om de feestgangers op zaterdagavond naar hun bestemming te rijden. Deze bussen doen naast Heino, Laag Zuthem en Liederholthuis ook ’s heerenbroek Westenholte en het Winkelcentrum in Zwolle Zuid aan.
Het is tevens mogelijk om je eigen opstapplek aan te melden als hiervoor voldoende animo is. Kijk voor opstapplekken en vertrektijden op www.grassparty.nl

Meer informatie omtrent de Grassparty is te vinden op onze Facebook pagina en de website www.grassparty.nl.

Artikel delen:
Foto's 3
Grassparty Herfte – Wijthmen – “Dorpsfeest voor jong en oud” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Grassparty Herfte – Wijthmen – “Dorpsfeest voor jong en oud” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto