Sponsorwandeling

OMMEN – Open Doors is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor christenen die vervolgd worden om hun geloof. De afdeling Women to Women zet zich speciaal in voor vrouwen. Sinds enkele jaren vinden er op verschillende plaatsen in het land “Women walk for Women-sponsorwandelingen” plaats, om zo het leed van deze vrouwen onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen.

 

Dit jaar gaat de opbrengst naar christenvrouwen in Ethiopië die op één of andere manier met vervolging te maken hebben. Geregeld worden hun mannen bedreigd, gemarteld of gedood, bijvoorbeeld omdat ze in de kerk een positie als voorganger, oudste of andere taak hebben. Als deze vrouwen alleen komen te staan met hun kinderen blijven ze onverzorgd en vaak getraumatiseerd achter.
Vanuit Open Doors worden de vrouwen bezocht en wordt de juiste hulp geboden, om zo weer hoop in hun leven te brengen.

Op zaterdag 10 september is er in alle provincies een sponsorwandelling voor dit project. In Overijssel is de start bij Wijngaard ‘De Varsenerhof’, Vanaf 10.15 uur bent u van harte welkom aan de Emslandweg 6 te Ommen
Info en opgave: ahknoeff@hotmail.com of via de website van Open Doors: www.opendoors.nl/walk

Mannen, vrouwen en kinderen zijn welkom om mee te lopen.
Ook is er een spreker van Open Doors aanwezig en diverse kraampjes: bloemstukken, advocaat, boerenyoghurtproeverij, streekproducten….
Wij zien uit naar uw / je komst.

Met vriendelijke groeten:
Ineke Knoeff te Zwolle
ahknoeff@hotmail.com

Artikel delen: