Salonorkest Spoom na 20 jaar nog springlevend - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Salonorkest Spoom na 20 jaar nog springlevend

DALFSEN – Spoom van start in jubileumjaar. Op dinsdag 6 september start Salonorkest Spoom weer met de wekelijkse repetities. Het wordt een enerverend jaar voor het orkest. Allereerst omdat Spoom in 2017 zijn 20-jarig jubileum gaat vieren. Daarnaast vertrekt dirigent Martin van Zanten, na 12 jaar bij Spoom op de bok te hebben gestaan, bij het orkest en moest men op zoek naar een nieuwe dirigent. Zijn opvolging is intussen zo goed als geregeld en de verwachtingen van een nieuwe dirigent zijn hoog gespannen.

 

De Bonte Dinsdagavondtrein

Het eerste optreden in het nieuwe seizoen staat gepland voor 15 november in woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen. Voor de bewoners speelt Spoom er het programma van De Bonte Dinsdagavondtrein. Het is een succesvol programma, dat bij ouderen veel herkenning oproept en waarbij gezellig wordt meegezongen of meegeklapt. Woonzorgcentra of andere instellingen die belangstelling hebben voor De Bonte Dinsdagavondtrein, kunnen zich aanmelden via onderstaand telefoonnummer of via onze website.

 

Dansavonden, feesten en recepties

Op dinerdansants, op feesten en recepties speelt Spoom vooral dansmuziek, vrolijke muziek van wals, foxtrot tot tango, waarop stijldansen mogelijk is. Al diverse malen heeft Spoom een tangoprogramma muzikaal ondersteund.

 

Spelen in Spoom?

We spelen salonmuziek uit de jaren 1900-1950: lichte en vrolijke muziek, om naar te luisteren of om op te dansen.Op dit moment zijn we vooral op zoek naar violisten en een trompettist. Maar ook voor andere instrumenten is aanvulling welkom. Bij twijfel: kom gewoon eens een avond met ons meespelen. We repeteren wekelijks op de dinsdagavond in De Trefkoele+ in Dalfsen.

 

Meer weten?

Bij Marlies van Lent, contactpersoon optredens van Spoom, kun je meer informatie opvragen. Zij is bereikbaar via 06 53573119. Maar ook via onze website, www.salonorkestspoom.nl , of via e-mail, info@salonorkestspoom.nl, kun je contact met ons leggen.

Foto's 2
Salonorkest Spoom na 20 jaar nog springlevend - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: