Open Huis Wiekelaar - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Open Huis Wiekelaar

OUDLEUSEN –  Ontmoetingscentrum de Wiekelaar organiseert op zaterdag 1 oktober a.s. van 10:30 uur tot 15:30 uur een feestelijk Open Huis. Belangstellenden kunnen genieten van diverse muzikale optredens, activiteiten van verenigingen en kennis maken met vernieuwde arrangementen.

De Wiekelaar meer te doen dan je denkt!
Het Open Huis is niet alleen bedoeld voor de huidige gebruikers van het gebouw, maar juist ook om ‘nieuwkomers’ te verwelkomen. De werkgroep benoemd dat het gebouw veel te bieden heeft, zoals het faciliteren van vergaderingen, evenementen, workshops of (zorg)voorzieningen. Bezoekers kunnen hier middels diverse presentaties en opstellingen kennis mee maken. Maak kennis met de huidige gebruikers en doe mee met de activiteiten voor jong en oud. In de bibliotheek wordt de gehele dag een lokale versie van ‘Tussen Kunst en Kitsch’ uitgevoerd. Dhr. Enno de Boer, taxateur uit de Wijk, zal de waarde van meegebracht antiek, curiosa of brocante, vaststellen. Staat er bij u thuis nog een zeldzaam/antiek schilderij, klok, sierraad of kaststel? Neem deze op 01 oktober mee naar de Wiekelaar. Het volledige programma staat binnenkort op onze website www.wiekelaar.nl

Vernieuwende arrangementen
Verbindingen zoeken met lokale partners om zo het aanbod in het dorp te vergroten en te versterken is een maatschappelijke opdracht van de Wiekelaar. In samenwerking met de Kerk Oudleusen, een prachtige en gewilde trouwlocatie in onze gemeente, wordt een gezamenlijk trouwarrangement ontwikkelt. Onze enthousiaste werkgroep vertelt u er graag meer over.
Live muziek en optredens
De gehele dag wordt opgeluisterd met optredens van o.a. de Stuwzangers, popkoor Just for Fun, Cigarbox Henri and friends, ballonnenkunstenaar Magic John en workshops dans/theater van lokale jongeren groep Dance Dance.

Op 1 oktober is er voor elk wat wils, of je nu jong bent of oud, ondernemer of inwoner, bekend met de Wiekelaar of niet. We hopen u te mogen verwelkomen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. E. Kloekhorst via telefoonnummer 06-11922858 of via e-mail: info@wiekelaar.nl

Artikel delen:
Foto 1