Lach en een traan met Eer & Nan

Lach en een traan met Eer & Nan

DALFSEN – “We willen je graag meenemen in het eigen levensverhaal van Eer & Nan. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachtingen en grote dromen het leven ingaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk,

 

waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen” laat het christelijk cabaretduo Eer en Nan weten, “Het leven kenmerkt zich al snel door irrationele gedachten, absurde hersenspinsels en debiele levensmotto’s. Hierdoor heerst er continue angst, paniek, moedeloosheid en verslagenheid. Eer & Nan gaan het gevecht aan, waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te gaan durven leven. En er nog van te genieten ook! Stapje voor stapje komen ze vooruit.”

Het duo Eer en Nan is uitgenodigd door de zussencommissie van NGK en GKv. Zij treedt op donderdag 29 september op in de NGK Dalfsen, Polhaarweg 3 om 20.00 uur.

Eer en Nan zijn beide getrouwd en moeder, maar bovenal vriendinnen. Al vanuit hun tienerjaren delen zij dezelfde passie: het schrijven en spelen van theaterstukken: “Na jaren is het moment aangebroken dat we deze passie weer hebben opgepakt. Ons doel is om op een humoristische wijze levensvragen te verwerken in theaterstukken om zo moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Ook willen we anderen bemoedigen en aanmoedigen om weer zicht te krijgen op het mooie leven dat God voor ons bedoeld heeft. En hoe we in Zijn liefde en vrijheid mogen leven.”

De cabaretavond getiteld ‘Vooruit, VOORUIT’ is bedoeld voor vrouwen van 18 jaar en ouder. Kosten: €10,-p.p., incl. een hapje en drankje. Opgeven via: vrouwenweekenddalfsen@gmail.com of bel 434190 (Janneke) of 433990 (Gerda). Meer

Foto 1
Artikel delen: